لیست قیمت لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی

استعلام قیمت لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی

برای مشاهده لیست قیمت انواع لرزه گیرهای لاستیکی ارتعاشات صنعتی می‌توانید روی لرزه گیر مورد نظر کلیک کنید ⭐⭐. برای اطلاع از تخفیفات و شرایط خرید انواع لرزه گیر ارتعاشات صنعتی با کارشناسان ما تماس بگیرید. 

09122178134

برای مشاهده لیست قیمت هر یک از محصولات، بر روی گزینه مورد نظر کلیک کنید.

مشاهده لیست قیمت




راهنمای انتخاب لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی

لرزه گیر های لاستیکی ارتعاشات صنعتی بر اساس شرایط کاری و نیاز متقاضی در انواع مختلف تولید و با رنگ های متمایز مشخص می‌شود که در ادامه به مشخصات هر کدام اشاره خواهیم کرد.

لرزه گیر لاستیکی با نشانه زرد: جهت نصب در سیستم های تهویه مطبوع (فشاری کاری تا 10 بار)

 لرزه گیر لاستیکی با نشانه آبی: جهت نصب در سیستم های فشار قوی با تحمل ۱۶ تا 30 بار.

لرزه گیر لاستیکی با نشانه قرمز: جهت نصب در سیستم های حرارتی با تحمل حرارت بالا (تا 90 درجه سانتی‌گراد). 

لرزه گیر لاستیکی با نشانه آبی قرمز: جهت نصب در سیستم های حرارتی با تحمل حرارت و فشار بالا (16 بار و دمای تا 90 درجه سانتی‌گراد). 


معرفی لرزه گیر لاستيكی ارتعاشات صنعتی ایران و كاربرد آن

تجهیزات دینامیکی موجود در خطوط لوله از جمله پمپ، کمپرسور، فن، توربین و ... به علت حرکت داخلی، لرزش‌هایی را به خط لوله اعمال می‌کنند که این لرزش‌ها باعث ایجاد سر و صدا، استهلاک زودرس خط لوله و سایر قطعات و مشکلات متعدد دیگری می‌شوند. استفاده از لرزه گیر های لاستیکی یکی از روش‌های جلوگیری از انتقال لرزش های بوجود آمده به سایر قسمت های خط است. 

یکی از کاربردهای بسیار رایج لرزه گیر لاستیکی در قسمت Suction و Discharge پمپ ها است که علاوه بر جذب لرزش‌های موجود، قابلیت حذف ضربات قوچ و شوک‌های بوجود آمده را دارند. از کاربردهای دیگر لرزه گیر لاستیکی نسبت به اتصالات آکاردئونی، قابلیت استفاده از آنها در محیط های بسیار خورنده است. هر چند که این اتصالات دما و فشار محدودی را تحمل می کنند. در برخی موارد نیز از لرزه گیر لاستیکی برای جلوگیری از هدایت الکتریکی استفاده می‌شود.

کاربرد لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی ایران در صنایع مختلف بسیار وسیع است که از جمله این صنایع می‌توان به صنایع شیمیایی، صنایع دریایی، صنایع تاسیساتی، صنایع غذایی، صنایع فولاد و صتایع نفت و گاز و پتروشیمی اشاره کرد. 


انواع لرزه گیر لاستيكی ارتعاشات صنعتی ایران

  لرزه گیر های لاستیکی سایز پایین (1/4 تا ۱۲ اینچ) شرکت ارتعاشات صنعتی ایران با نام‌های لرزه گیر های 72 -BL،  لرزه گیر های سایز پایین ارتعاشات ا و لرزه گیر های جدید با نام آصا شناخته می‌شوند. لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی با استفاده از ماهیچه های لاستیکی (بلادر) و فلزی ساخته می‌شوند و کار پخت با گرمکن‌های برقی صورت می‌پذیرد. 

لرزه گیر های لاستیکی سایز بالا (10 اینچ و بزرگتر) با نام لرزه گیر های ارتعاشات II شناخته می‌شوند. برای ساخت این قطعات از ماهیچه فلزی درونی استفاده شده و کار پخت در درون دیگ‌های بخار اتوکلاو صورت می‌پذیرد. 


دستورات نصب لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی

  • بررسي شرايط سيال: قبل از هر چیز اطمینان پیدا کنید که لرزه گیری که خریداری کرده‌اید متناسب با دما، فشار و ترکیبات شیمیایی سیال، طراحی شده است.
  • تراز بودن راستای خط لوله: لرزه گیر های لاستیکی برای جبران غیر خطی بودن خط لوله طراحی نشده اند. تراز نبودن دو سر لرزه گیر لاستیکی نسبت به هم، سبب کاهش میزان حرکت و افزایش تنش برشی و کاهش عمر لرزه گیر خواهد شد. راهنماها (guides) در خط لوله وظيفه حفظ راستای خط لوله را دارند.
  • مسند گذارى (anchoring): زمانی که در خط لوله انشعاب داریم مسند گذاری خط لوله ضروری است. اگر از مسند گذاری در خط لوله استفاده نشود، نیروی تراست سبب ایجاد حرکت های اضافی خط لوله و در نتیجه موجب وارد شدن صدمه به لرزه گیر خواهد شد.
  • فلنج مقابل: ابعاد سوراخکاری فلنج لرزه گیر های لاستیکی باید کاملا مطابق با فلنج خط لوله باشد و سرپیچ‌های فلنج و واشرها باید از سمت لرزه گیر نصب شوند. در صورت عدم استفاده از واشر در پیچ فلنج امکان بروز نشتی وجود دارد. سطح فلنج خط لوله باید صاف بوده ودر صورت raise face بودن، میزان برآمدگی raise نباید بیشتر از 1/16 اینچ باشد.
  • مهار: مهار لرزه گیر های لاستیکی باید متناسب با حرکتی که لرزه گیر براساس آن طراحی شده است نصب گردند تا مانع انجام حرکت‌های محوری و جانبی و گرفتن لرزش نشوند. در صورت نداشتن حرکت محوری مثبت باید مهره‌های مهارها از سمت بیرون قطعه به پشت فلنج خط لوله محکم شوند تا از انتقال نیروی تراست جلوگیری شود. مهره های مهار در این حالت از سمت داخل لرزه گیر باید آزاد باشد تا لرزه گیر آزادانه عمل لرزه گیری و حرکت جمع شدگی را انجام دهد.
  • پیچ فلنج ها: پیچ فلنج های لرزه گیر باید تا اندازه‌ای سفت شوند که فلنج خط و لرزه گیر کاملا موازی باشند و سطح آب بندی لرزه گیر که بین دو فلنج قرار می‌گیرد بتواند مانع نشتی سیال از فاصله بین دو فلنج شود. در هنگام نصب به هیچ عنوان اتصالات نباید تحت پیچش قرار بگیرند.
  • انبار داری: شرایط ایده آل انبار داری لرزه گیر های لاستیکی، محیط نسبتا سرد و خشک بوده و زمان مجاز انبار داری بعد از تولید لرزه گیر های لاستیکی، متناسب با رعایت این شرایط متغيير است. قطعه باید از سطح فلنج روی تخته پهن یا سطح چوبی گذاشته شود و از گذاشتن اجسام دیگر روی لرزه گیر باید جدا خودداری کرد.

مشخصات لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی

ابعاد لرزه گر لاستیکی ارتعاشات صنعتی

مشخصات ابعادی لرزه گیر لاستیکی ارتعاشات صنعتی 

نکات تکمیلی:

- نباید روی لرزه گیر های لاستیکی عایق کاری کرد. اگر عایق کاری ضروری است باید به گونه ای صورت گیرد که امکان بازرسی پیچ‌های فلنج و مهارها وجود داشته باشد.

- نباید در نزدیکی لرزه گیر های لاستیکی، جوشکاری کرد.

- اگر لرزه گیر های لاستیکی در محیط باز و زیر نور خورشید نصب می‌شوند استفاده از کاور محافظ به افزایش عمر قطعه خواهد افزود.

- لرزه گیر های لاستیکی تحمل وزن خط لوله را ندارند. وزن خط لوله باید توسط مسندها گرفته شوند.

- لرزه گیر های لاستیکی باید تا حد ممکن نزدیک به مسندهای ثابت خط لوله نصب شوند.

- در صورت داشتن فشار منفی در خط لوله حتما به سازنده لرزه گیر اطلاع داده شود.

- لرزه گیر های لاستیکی باید در طول اعلام شده توسط سازنده نصب شوند و از کشیدن و فشردن لرزه گیر باید جدا خودداری کرد.

- قسمت لاستیکی لرزه گیر به هیچ عنوان نباید رنگ شود.

- باید دقت شود که قسمتی از پیچ که از مهره خارج می شود باید با بدنه لرزه گیر تماس پیدا نکند.